Υπηρεσίες

Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί μας, μέσω της πολυετούς εμπειρίας τους, προσφέρουν ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες, εφαρμόζοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους στη συγγραφή πραγματογνωμοσυνών, την επιθεώρηση βιομηχανικών, εμπορικών και οικιακών κατασκευών, τον διακανονισμό ζημιών με ασφαλιστικές εταιρείες και τη διενέργεια μελετών κατασκευής βιομηχανικών, εμπορικών και οικιακών κτιρίων.

Η μηχανικοί της MECO Experts παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ΄ όλο το 24ωρο προς άμεση αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Η αρχική και διεξοδική επιθεώρηση, η εμπεριστατωμένη αξιολόγηση κινδύνων και η τεχνική ανάλυση των αιτιών, αποτελούν βασικά στοιχεία των εξειδικευμένων παρεχόμενων υπηρεσιών των μηχανικών μας.

Πραγματογνωμοσύνες

Οι πραγματογνώμονες – μηχανικοί του πυκνού πανελλαδικού δικτύου μας διενεργούν άμεσες αυτοψίες ερευνώντας σε βάθος την αιτία της ζημιάς και τις αναγγελθείσες συνθήκες του συμβάντος παρέχοντας εμπεριστατωμένη επιστημονική ανάλυση.

Επιθεωρήσεις κατασκευών

Η διεξοδική επιθεώρηση κτιριακών και τεχνικών έργων και η επιβεβαίωση συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και των κανόνων της επιστήμης και της τέχνης αποτελεί ισχυρή προστασία για την πρόκληση ζημιών στις κατασκευές.

Διακανονισμός ζημιών

Οι μηχανικοί μας μέσα από την πολυετή εμπειρία τους και την άριστη γνώση των ασφαλιστικών συμβολαίων παρέχουν υπηρεσίες άμεσου διακανονισμού του κόστους αποκατάστασης των ζημιών με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Κατασκευαστικές Μελέτες

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.