Η Εταιρεία μας MECO Experts

 

H MECO Experts ιδρύθηκε το 2018 από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία και έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πραγματογνωμοσύνης, τεχνοοικονομικών μελετών, διακανονισμού ζημιών, επίβλεψης και κατασκευής τεχνικών έργων.

H MECO Experts είναι εγγεγραμμένο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Αρ. Μητρώου 19081) και απαρτίζεται από ένα πανελλαδικό δίκτυο έμπειρων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Η άριστη τεχνογνωσία μας σε σύγχρονες πρακτικές, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των πραγματογνωμόνων μας,  εγγυάται την βέλτιστη αποτελεσματικότητα της εταιρείας μας.

 

Βασική φιλοσοφία της ΜECO Experts είναι η παροχή υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, με άμεση εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας που αποτελούν εχέγγυα για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι:

  • Η δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  •  Η διαρκής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών με νέες τεχνολογικές μεθόδους.
  •  Η αξιοπιστία και αμεσότητα των στελεχών και συνεργατών.
  •  Η τεχνική αρτιότητα και το ανταγωνιστικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με την προσήλωση στους παραπάνω στόχους η MECO Experts διαγράφει μία συνεχώς ανοδική πορεία με τη συνεχή βελτίωση και διεύρυνση του υφιστάμενου δικτύου συνεργατών της.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα και τα κεντρικά γραφεία της στεγάζονται επί της οδού Δωριέων 11 στην Αγία Παρασκευή.